Gå videre til hovedindholdet

Modstrøm - energi i øjenhøjde

Vidste du, at langt de fleste familier kan skære en markant del af deres elforbrug væk uden at sænke komforten? Aktive forbrugere kan spare meget på energiforbruget blot ved at ændre vaner – men endnu mere ved at investere i energiforbedringerne. Med få tips og tricks, som blandt andet ligger i den måde du bruger standby-strøm, vasker tøj og lyser dit hjem op på, kan du aktivt regulere energiforbruget, uden at det skal gå ud over hverdagens rutiner og komfort.
Hvis det lyder som noget, der rammer lige ned i din bevidsthed om miljøet – så er Modstrøm elselskabet for dig. Hos Modstrøm arbejder vi dag ud og dag ind på at du kan spare på din strøm. Med visionen om at den billigste og eneste sande grønne kilowatt-time er den, du ikke bruger, hjælper Modstrøm dig med at sætte fokus på familiens energiforbrug. Vi er Danmarks første uafhængige og klimavenlige elselskab og er af den opfattelse, at bæredygtighed skal kunne betale sig. Derfor tilbyder vi hos Modstrøm en række af muligheder for at man som kunde, kan gøre en forskel – og det hele starter naturligvis med at forholde sig til sit eget energiforbrug.

Mange finder det svært, udfordrende og uoverskueligt at skulle tage aktivt stilling til ens eget energiforbrug. Derfor hjælper Modstrøm kunderne godt på vej med en lang række unikke produkter og services, som viser vejen til, hvordan man bliver en bevidst og aktiv forbruger. Målet er at spare på strømmen og energiforbedre boligen - hvilket vi kalder grøn fornuft og sund økonomi, ganske enkelt. Som det eneste energiselskab i Danmark tilbyder vi hos Modstrøm vores private kunder en regulær sparegaranti for at imødekomme dem, der går mod strømmen og sparer på energien. Med en sparegaranti får du som kunde en sikkerhed for, at Modstrøm er det bedste og billigste valg.Kommentarer